schilderijen

Schilderen in het atelier (voor de iets gevorderden).

Vanaf nu bied ik de mogelijkheid voor de iets gevorderde schilders (basiskennis beheersend) om samen met mij te komen schilderen in mijn atelier.  U kunt dan 3.5 uur zelfstandig, met maximaal 3 andere mensen werken in het atelier.  Er wordt vrij gewerkt of aan de hand van een door mij gegeven opdracht/uitdaging. Alle technieken kunnen  (voor zover het materiaal daarvoor aanwezig is) worden toegepast. U hoeft zelf niets mee te nemen, er wordt gewerkt met de verf en materialen uit het atelier, de schildersdoeken worden bij mij gekocht.

De kosten voor de 3.5 uur schilderen zijn € 25,00 (incl. 21% BTW, verf en materialen) dit bedrag kan gelijk met het maken van de afspraak voldaan worden per bank (NL54 RABO 0326 0414 00 - t.n.v. Marlies Huijskens beeldend kunstenaar) zodra de betaling binnen is staat de afspraak pas vast.

Een afspraak om te komen schilderen kunt u per mail, via whatsapp of telefonisch maken. Er kan het gehele jaar door gestart worden.

Het atelier is van maandag t/m vrijdag wisselend geopend in de ochtend van 9.00 tot 12.30 uur en in de middag van 13.00 tot 16.30. 

Voor verdere informatie kunt u het  contactformulier invullen of een mail sturen naar info@marlieshuijskens.nl.chilerijen, kunst, objecten, sculpturen, beelden, schildercursus, tekenles, s

 

 https://www.facebook.com/Schilderentekenen-bij-Marlies-Huijskens-1579096642138058/