schilderijen

Schilderen in het atelier (voor de iets gevorderden).

Schilderen in het atelier voor de iets gevorderde schilders (basiskennis beheersend).  Het atelier is hiervoor op maandag geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00.  U kunt dan 3 uur zelfstandig, met maximaal 4 andere mensen werken in het atelier.  Er wordt vrij gewerkt of aan de hand van een door mij gegeven opdracht/uitdaging. Alle technieken kunnen  (voor zover het materiaal daarvoor aanwezig is) worden toegepast. U hoeft zelf niets mee te nemen, er wordt gewerkt met de verf en materialen uit het atelier, de schildersdoeken worden bij mij gekocht.

De kosten voor de 3 uur schilderen zijn € 25,00 (incl. 21% BTW, verf en materialen) dit bedrag kan gelijk met het maken van de afspraak voldaan worden per bank (NL54 RABO 0326 0414 00 - t.n.v. Marlies Huijskens beeldend kunstenaar) zodra de betaling binnen is staat de afspraak pas vast.

Een afspraak om te komen schilderen kunt u per mail, via whatsapp of telefonisch maken. Er kan het gehele jaar door gestart worden.

Voor verdere informatie kunt u het  contactformulier invullen of een mail sturen naar info@marlieshuijskens.nl.chilerijen, kunst, objecten, sculpturen, beelden, schildercursus, tekenles, s

 

 https://www.facebook.com/Schilderentekenen-bij-Marlies-Huijskens-1579096642138058/