Vind je het leuk om iets over mij of aan mij te schrijven dan kan dat..... 

Bericht schrijven >

Ik kom altijd met plezier naar de schildercursus en Marlies zorgt voor een prettige en hartelijke (werk)sfeer. Je bent zelf helemaal vrij in je ontwerp en keuzes en Marlies is de juiste persoon die je hier goed in kan begeleiden. Ik zou de schildercursus bij Marlies ook iedereen aanraden.

Rick - 13-01-2019 - 23:47

Marlies bedankt, ben helemaal blij!
Vandaag weer een mooi werk mee naar huis kunnen nemen.
Gemaakt onder jouw creatieve en inspirerende begeleiding.
Groetjes en tot de volgende week.
Tonnie

Tonnie - 08-01-2019 - 15:32

Ik schilder het eerste jaar bij Marlies , maar vanaf de eerste les had ik bij haar het gevoel dat ik echt wat leren kon . Ze geeft heel goeie aanwijzingen en ik heb daar ook een goed gevoel bij .. Ik ga met plezier naar haar lessen toe . Echt een aanrader om bij haar te gaan schilderen . Mia Molewijk

Mia Molewijk - 03-01-2019 - 16:54

Ik schilder zelf al jaren met veel plezier bij Marlies. Marlies is een kundige lerares met veel ervaring. Door haar aanwijzingen wordt ieder schilderij een succes, ongeacht of je wel of geen ervaring hebt. Een aanrader voor iedereen die graag wil leren schilderen of tekenen.

Jurgen - 30-12-2018 - 13:24

Marlies is een buitengewoon kundige lerares die in een gezellige ontspannen sfeer de leuke en getalenteerde medecursisten tot geweldige prestaties aanzet. De gemaakte kunstwerken zijn altijd boven verwachting goed gelukt, dankzij de goede aanwijzingen van Marlies.
Uplaoden lukt niet, jammer.

Monjque Boots - 28-12-2018 - 20:09


Bericht schrijven >