schilderijen

cursus schilderen

Tijdens deze 3,5 uur durende cursus schildert u onder mijn begeleiding met maximaal 5 cursisten in het atelier.   Er wordt vrij gewerkt of aan de hand van een door mij gegeven opdracht/uitdaging, alle technieken komen naar wens aan bod. U hoeft zelf niets mee te nemen, er wordt gewerkt met de verf en materialen uit het atelier, de schildersdoeken koopt u bij mij.

Voor de cursus dagdelen kunt u minimaal 5 dagen van tevoren per mail of telefonisch een afspraak maken. Het atelier is voor de cursus open in de ochtend van 8.30 tot 12.15 uur en in de middag van 13.00 tot 16.45 uur. 

De kosten per dagdeel zijn € 25,00 (incl. 21% BTW, verf en materialen) dit bedrag kan gelijk met het maken van de afspraak voldaan worden per bank (NL54 RABO 0326 0414 00 - t.n.v. Marlies Huijskens beeldend kunstenaar) zodra de betaling binnen is staat de afspraak vast.

Er kan het gehele cursusjaar door gestart worden.

De voorlopige cursus dagdelen data zijn:

 Nieuwe data vanaf september.

Voor het maken van een afspraak of voor verdere informatie kunt u het  contactformulier invullen of een mail sturen naar info@marlieshuijskens.nl.chilerijen, kunst, objecten, sculpturen, beelden, schildercursus, tekenles, schilderles, tekencursus, Leudal, Horn, Roermond, Limburg

Link naar Facebookpagina:
https://www.facebook.com/Cursus-tekenenschilderen-bij-Marlies-Huijskens-1579096642138058/

Groep workshop voor 5 of meer personen.   
                   Voor deze workshop maak ik in overleg een passend programma…..